Bliv medlem og vær med til at støtte kampen for at hæve livskvaliteten for gadens folk og støt overgangen fra gade til hjem!

Vi er en anderledes NGO. Fordi vi drømmer om at blive den mest gennemsigtige NGO i verden. Det betyder, at når du støtter os, viser vi dig altid, hvem og hvordan du hjælper. Dette opnås ved bl.a. at dokumentere alle vores indkøb og vise vores følgere kvitteringer. Dette kan eksempelvis ses i bunden på denne side.

På den måde er du sikker på, hvad dine ressourcer går til, og du kan altid følge med i, hvordan dine penge går til at hjælpe gadens folk.

Bliv medlem månedligt

I Hjælp Din Næste hjælper vi gadens folk og udsatte på alle måder. Her kan du læse lidt om vores tre større kerneprojekter. Ønsker du at se præcis hvad pengene går til kan du følge linket til vores Facebook, hvor alt hjælp bliver dokumenteret og vist!

Uddelinger

Siden marts måned 2020, da Danmark lukkede ned, har vi været ude på gaderne i store dele af København og hjulpet hjemløse med varmt tøj, soveposer, liggeunderlag, tæpper, mad, kaffe og værnemidler mod Covid-19.

Noget af det mest fantastiske ved uddelingerne, er at få lov til at møde folk på gaden i øjenhøjde og lytte til deres historier. Når vi kontinuerligt er til stede i gadebilledet og hjælper de mennesker som lever på gaden, danner vi hver måned nye venskaber og får et bredt kendskab til hvordan vi hjælper dem til en bedre livskvalitet. Den forøgede livskvalitet kommer også af, at vi fortæller de hjemløses historier og viser alle siderne af gadelivet.

Projekt VelkommenHjem

Formålet med projekt VelkommenHjem er at støtte hjemløse personer, der er flyttet ind i egen bolig, ved at tilbyde en omfattende pakke af hjælp og støtte. Dette inkluderer hjælp til indretning og levering af møbler, praktisk hjælp som reparationer og opsætning af hylder, samt omsorg og støtte til at imødekomme de individuelle behov, der kan opstå i forbindelse med indflytning. Den ekstraordinære præmis med dette projekt er at give den udsatte indflydelse over hvad de har behov for, for at få en bedre trivsel i deres nye bolig. Derfor reflekterer indflytningen også at give plads til, at møde de mangler, den udsatte har i møde, uanset hvor individuelle ønskerne er

Julegaveindsamling

Julen er en social tid, hvor de mest udsatte nemt kan føle sig ekskluderede og ensomme. 

En julegave, med et sødt julekort givet over en hyggesnak, kan være med til at give en varmere jul. Både i form af hvad gaven selv kan indeholde, men i den grad også gennem den personlige relation der ligger i en nænsomt indpakket gave samt den betænksomhed der ligger i et kort. De hjemløse fortjener en julegave og de fortjener kærlighed frem for ensomhed.

I 2021 hjalp vores medlemmer og ildsjæle os med at uddele over 4000 julegaver og de blev modtaget med stor glæde. Du kan allerede nu støtte for at hjælpe os i uddelingen af endnu flere gaver i 2022.

Nyhedsbrev tilmelding

Få spændende nyheder, opdateringer og gode historier fra vores projekter ved at tilmelde dig!