Støt kampen om at hæve livskvaliteten for gadens folk

I Hjælp Din Næste gør alle bidrag en forskel og vi sætter pris på enhver hjælp! Det betyder meget for os at vise hvad din donation går til, da gennemsigtighed for os er en prioritet. 

På vores medier opdaterer vi altid med historier og billeder fra gaden, så du kan se vores arbejde udfolde os, hver gang vi er ude og hjælpe. 


Dette går din støtte til:

Tryghed

Når vi kontinuerligt hjælper folk på gaden skaber vi tryghed. Trygheden fører hurtigt til venskaber, og disse venskaber giver os et indblik i hvordan vi hjælper de hjemløse bedst muligt. Vi ved at disse relationer som vi skaber på gaden fører til at vi kan hjælpe endnu flere. Derfor vil vi i fremtiden fortsætte med at være til stede i gade billedet hver eneste uge, når folk på gaden har brug for en hånd.

Næste kærlighed

For at hæve levestandarden og livskvaliteten for folk på gaden tror vi på, at det er bedst, hvis vi starter med det menneskelige. At vi møder de hjemløse i øjenhøjde, giver dem næstekærlighed, lytter til dem og udviser respekt og forståelse. Derefter kan vi fortælle de hjemløses historier, og vise folk derhjemme, at at de hjemløse er mennesker ligesom alle os andre. På denne måde tror vi kan ændre det stigmatiserede billede der er af hjemløse i dag til et mere positivt billede

Gennemsigtighed

Vi tror på at vi kan skabe en anderledes NGO ved at vise hvor alle de donationer som vi får ender henne. Over det sidste år har vi lavet gennemsigtig dokumentation på de sociale medier, og vist hvor de soveposer, værnemidler og julegaver som vi har modtaget er endt. For når der er gennemsigtighed i vores organisation skaber vi et trygt fundament hvor vi og alle jer kan stole på hinanden.

Nyhedsbrev tilmelding

Få spændende nyheder, opdateringer og gode historier fra vores projekter ved at tilmelde dig!