Vores partnere bidrager til øget livskvalitet for gadens folk

Hjælp Din Næste har en bred række af forskellige samarbejdspartnere. De støtter med forskellige midler i vores kamp i at forbedre levevilkårene for gadens folk. Alle partnere har det til fælles, at de ønsker at øge fokus på hjemløshed – og hvordan man kan hjælpe sine medmennekser. Hjælp Din Næste tror på, at vi sammen kan forbedre livet for alle gennem næstekærlighed og tryghed. Hvis du også vil være med til at opnå vores vision om at hæve livskvaliteten og levestandarden, for alle dem der lever på gaden, så bliv partner.

Fast Sponsor af Indkøb

Erhvervspartnere og Støttere

Hjælp Din Næste har en bred række af forskellige samarbejdspartnere. De støtter med forskellige midler i vores kamp i at forbedre levevilkårene for gadens folk. Alle partnere har det til fælles, at de ønsker at øge fokus på hjemløshed – og hvordan man kan hjælpe sine medmennekser. 

Hvis du er interesseret kan du enten ringe til os på: +45 50 19 35 09 eller sende os en e-mail gennem portalen her. Vi vender typisk tilbage samme dag! 

Om partnerskabet

Cufadan Ejendomme

Cufadan Ejendomme har valgt at sponsorere udvalgte indkøb, som værnemidler og andre ressourcer der går direkte til hjemløse. Cufadan betaler eksempelvis for Hjælp Din Næstes sovepose indkøb og stiller varevogn til rådighed til projekt Nyt Hjem.

Samarbejdet er indgået i 2024 

Dual Minds

Vi kontaktede ildsjælen Peter fra Dualminds tilbage i starten af november, og spurgte om det kunne lade sig gøre at sætte pavillioner, borde, bænke og stole op på Rådhuspladsen, 5 dage i december.

Vores kald blev hørt. Peter sagde “Go” og takket være Dualminds fantastiske folk, kunne vi samle ind i 5 dage i december, også d. 24! I år kunne vi pga. denne opsætning både tage imod jeres gaver og give de hjemløse gaver samtidigt, det gjorde hele oplevelsen bedre i år.

Takket være Dualminds har vi også igen i år, kunnet køre ud med gaverne til herbergerne i København.

Om partnerskabet

KF BYG

I december 2020 skrev Kristian til os, at han gerne ville hjælpe os, med at hjælpe de hjemløse til et bedre liv. I 2021 vil KF BYG gerne hjælpe os med med at samle julegaver ind. I December 2021 får vi lov til at låne en varevogn til fragt og transport af alle de julegaver, som vi samler ind til de hjemløse i December måned.

Bag KF Byg står Kristian Frandsen. Med 35 års erfaring inden for byggeri- og renoveringsbranchen. Mærkesagen for KF Byg er bæredygtighed. De tænker klimavenlighed ind i alle processer og materialer, for at være sikre på at materialerne ikke har en negativ effekt på klimaet.

Vi er taknemmelige for den hjælp Kristian og KF Byg tilbyder for at hjælpe de hjemløse. Vi glæder os til at se dette samarbejde vokse ind i fremtiden.

Falkonergården Gymnasium

I flere år har vi haft et samarbejde med Falkonergårdens Gymnasium, hvor eleverne har hjulpet os med at hjælpe de hjemløse. De har doneret julegaver, brugte mobiltelefoner og en hel klasse er lige nu i gang med at lave online-platforme/manualer, som skal gøre det nemmere for de digitalt udsatte at benytte sig af deres smartphones.

En gang om året holder eleverne ‘Falko-dag’ hvor de alle samler ind til forskellige organisationer, og vi er så heldige at være én af dem! Det har blandt andet betydet at vi før har taget imod hele 40.698 kr. Så tak kære elever og lærere på Falko. Tusinde tak for at i vil hjælpe os med at hjælpe Københavns udsatte til en højere levestandard.

Vi sender vores varmeste tanker, og en verden af kærlighed i jeres retning. – Tak for at i vil hjælpe os med at købe soveposer ind til gadesoverne.

Om partnerskabet

Mandecenteret

Mandecentret tilbyder midlertidig bolig og gratis ambulant rådgivning til krise- og voldsramte mænd.

Mandecenteret hjælper os med økonomisk bidrag, men har uddover det tilbudt hjælp med lagerplads til alt det tøj, soveposer og liggeunderlag vi indsamler og køber til at give til folk på gaden. Derudover støtter de vores projekt “Velkommen Hjem” i arbejdet med at hjælpe folk fra gaden ind i deres nye bolig.

Adventure Games

Adventure games
For et par måneder siden kom Peter fra Adventure Games forbi vores kontor. Peter havde hørt om vores projekt og ville gerne hjælpe. Han tilbød os, at vi kunne låne hans varevogn helt gratis, så vi kunne fragte jeres julegaver til Fyn og Sjælland.

Det sagde vi selvfølgelig ja til!

Det er takket være Peter og hans gavmildhed, at vi her i december kunne fragte jeres gaver ud til de hjemløse både på Sjælland og Fyn. Uden Peter havde vi ikke kunne udvide vores julegaveuddeling til større dele af Danmark og det er vi taknemmelige for.

Udover dette har Adventure Games også givet en stor donnation til Hjælp Din Næste.

Om partnerskabet

SAC

S.A.C A/S har siden 2011 været driftet og ejet af René Ubbesen og Henrik Offersen, som begge har over 25 års erfaring i branchen.

Som en af Danmarks mest fleksible udbydere af vare- og ladbiler til dansk erhverv, tilbyder vi leasing og leje med lave omkostninger, samt stordriftsfordele.

Vi er taknemmelige for at SAC er med i kampen for at højne levestandarden og livskvaliteten for de hjemløse sammen med os

SAC har hjulpet os i flere år. De har både doneret til vores arbejde, og har for nyligt været en stor del af vores arbejde i juletiden med gaveindsamling og uddeling. De har stillet varevogn til rådighed, så vi har haft mulighed for at køre landet rundt og uddele julegaver til herberger i hele Danmark, som en del af vores julegaveindsamlingsprojekt.