Vores partnere bidrager til øget livskvalitet for gadens folk

Hjælp Din Næste har en bred række af forskellige samarbejdspartnere. De støtter med forskellige midler i vores kamp i at forbedre levevilkårene for gadens folk. Alle partnere har det til fælles, at de ønsker at øge fokus på hjemløshed – og hvordan man kan hjælpe sine medmennekser. Hjælp Din Næste tror på, at vi sammen kan forbedre livet for alle gennem næstekærlighed og tryghed. Hvis du også vil være med til at opnå vores vision om at hæve livskvaliteten og levestandarden, for alle dem der lever på gaden, så bliv partner.

Årligt støttende samarbejdspartnere

Engangs støttte

Støtter med op til 100.000kr.
Støtter med op til 10.000kr.
Støtter med op til 5.000kr.

Falkonergården Gymnasium

I omtrent 1 år har vi haft et samarbejde med Falkonergårdens Gymnasium, hvor eleverne har hjulpet os med at hjælpe de hjemløse. De har doneret julegaver, brugte mobiltelefoner og en hel klasse er lige nu i gang med at lave online-platforme/manualer, som skal gøre det nemmere for de digitalt udsatte at benytte sig af deres smartphones.

En gang om året holder eleverne ‘Falko-dag’ hvor de alle samler ind til forskellige organisationer, og vi er så heldige at være én af dem! Så i går kom vi over og tog imod hele 40.698 kr. Så tak kære elever og lærere på Falko. Tusinde tak for at i vil hjælpe os med at hjælpe Københavns udsatte til en højere levestandard.

Vi sender vores varmeste tanker, og en verden af kærlighed i jeres retning. – Tak for at i vil hjælpe os med at købe soveposer ind til gadesoverne.

Adventure Games

Adventure games
For et par måneder siden kom Peter fra Adventure Games forbi vores kontor. Peter havde hørt om vores projekt og ville gerne hjælpe. Han tilbød os, at vi kunne låne hans varevogn helt gratis, så vi kunne fragte jeres julegaver til Fyn og Sjælland.

Det sagde vi selvfølgelig ja til!

Det er takket være Peter og hans gavmildhed, at vi her i december kunne fragte jeres gaver ud til de hjemløse både på Sjælland og Fyn. Uden Peter havde vi ikke kunne udvide vores julegaveuddeling til større dele af Danmark og det er vi taknemmelige for.

Udover dette har Adventure Games også givet en stor donnation til Hjælp Din Næste.

Dual Minds

Vi kontaktede ildsjælen Peter fra Dualminds tilbage i starten af november, og spurgte om det kunne lade sig gøre at sætte pavillioner, borde, bænke og stole op på Rådhuspladsen, 5 dage i december.

Vores kald blev hørt. Peter sagde “Go” og takket være Dualminds fantastiske folk, kunne vi samle ind i 5 dage i december, også d. 24! I år kunne vi pga. denne opsætning både tage imod jeres gaver og give de hjemløse gaver samtidigt, det gjorde hele oplevelsen bedre i år.

Takket være Dualminds har vi også igen i år, kunnet køre ud med gaverne til herbergerne i København.

Om partnerskabet

KF BYG

I december 2020 skrev Kristian til os, at han gerne ville hjælpe os, med at hjælpe de hjemløse til et bedre liv. I 2021 vil KF BYG gerne hjælpe os med med at samle julegaver ind. I December 2021 får vi lov til at låne en varevogn til fragt og transport af alle de julegaver, som vi samler ind til de hjemløse i December måned.

Bag KF Byg står Kristian Frandsen. Med 35 års erfaring inden for byggeri- og renoveringsbranchen. Mærkesagen for KF Byg er bæredygtighed. De tænker klimavenlighed ind i alle processer og materialer, for at være sikre på at materialerne ikke har en negativ effekt på klimaet.

Vi er taknemmelige for den hjælp Kristian og KF Byg tilbyder for at hjælpe de hjemløse. Vi glæder os til at se dette samarbejde vokse ind i fremtiden.

Om partnerskabet

SAC

S.A.C A/S har siden 2011 været driftet og ejet af René Ubbesen og Henrik Offersen, som begge har over 25 års erfaring i branchen.

Som en af Danmarks mest fleksible udbydere af vare- og ladbiler til dansk erhverv, tilbyder vi leasing og leje med lave omkostninger, samt stordriftsfordele.

Vi er taknemmelige for at SAC er med i kampen for at højne levestandarden og livskvaliteten for de hjemløse sammen med os

Om partnerskabet

Glashofs legatet

Glashof Legatet støtter os med 95.000,00 kr til at købe soveposer, liggeunderlag og regntøj, som vi kan give videre til de hjemløse som sover på gaden i Københavnsområdet. Glashof Legatet er med til at sikre, at så mange gadesovere og hjemløse som muligt kan holde varmen om natten i Københavnsområdet. Med disse midler vil vi kunne afdække behovet for værnemidler mod kulden for de hjemløse, vi møder på vores uddelinger hver måned, og samtidigt behovsafdække et større område i Kbh. Ved at have et større lager af soveposer, vil vi kunne skabe en reel livsforandring for de københavnske gadesovere og hjemløse. Vi er taknemmelige for at Glashof Legatet er med til at sikre at vi i 2023 kan holde rigtig mange hjemløse igennem alt slags vejr.

Odd Fellow

Odd Fellow Loge Nr 11 Columbus støtter Hjælp Din Næste. Mere info følger…

Om partnerskabet

Nakkefestival 

Nakkefestival er en lille dansk non-profit musikfestival beliggende i Odsherred i det nordvestlige Sjælland. Festivalen startede tilbage i 1996 som en forvokset havefest for små 50 mennesker. Siden da er festivalen vokset til at huse omkring 800 betalende gæster plus frivillige og optrædende.

Hvert år vælge festivalen og gæsterne hvem overskuddet fra festivalen skal gå til.

Vi var så heldige at blive valgt! Og i 2023 modtog vi en større donation fra festivalen. Vi er meget taknemmelige for at nakkefestival vil hjælpe os med at købe varme værnemidler ind til de hjemløse.

Vanvittig Verdenshistorie

Vanvittig verdenshistorier

Af hjertet tak til Vanvittig Verdenshistorie Podcast, som har lagt et afsnit op på deres Spotify hvor de fortæller om Hobos i USA. I afsnittet fortæller de også om vores arbejde for de hjemløse.

Udover at Peter og Alexander har lavet et afsnit på spotify har de også samlet et større beløb ind som de har doneret til at vi kunne købe sovepose rind til de hjemløse. Vi er meget taknemmelige for alt jeres hjælp.

I kan lytte til fantastiske Peter, og Alexanders afsnit på deres side her:

Hjælp Din Næste

Eller finde dem andre steder:https://linktr.ee/vanvittigverdenshistorie