Bliv frivillig


Hvad betyder det og hvad kræver det at være frivillig hos os?

At være frivillig hos os betyder meget mere end man skulle tro, for folk på gaden. Vi kommer altid med godt humør og det smitter af. Vi respekterer de mennesker, som lever på gaden. Vi lytter til dem – giver dem tid til at fortælle deres historier og vi fortæller også vores. Man kommer nemlig længst når der er gensidig respekt.

Vores værdier hos vores frivillige grunder i tryghed og gennemsigtighed. Vi er alle mennesker og ved at være nærværende og tilstede kan vi møde hinanden i øjenhøjde.

Du skal være passioneret omkring det at hjælpe andre. Du skal tro på sagen og have lyst til at gøre en positiv forskel, for de svageste i samfundet. Vores platform er åben og vi er altid klar på at tage imod nye frivillige – vi forventer dog at du kan deltage i minimum to aktiviteter pr. måned (hver aktivitet varer ca. 3 timer).

Er du interesseret, så send en motiveret ansøgning til os. Udfyld formularen eller send en E-mail til frivillig@hjaelpdinnaeste.org 

Udfyld ansøgningen og så vender vi tilbage med hurtigst muligt! 

OBS! Skriv 3-4 linjer til spørgsmålene, så vi får et indtryk af dig og har større chance for at forstå hvilke rolle ville passe dig!

Vi modtager pt. mange henvendelser! Svartiden kan være længere, men skriv en uddybende ansøgning, da vi har begrænset ressourcer og ikke har mange ledige frivillige pladser! 🙂

Nyhedsbrev tilmelding

Få spændende nyheder, opdateringer og gode historier fra vores projekter ved at tilmelde dig!