Bliv Erhvervspartner

Hjælp os med at hæve levestandarden for gadens folk

Her kan du læse mere om hvilke muligheder der eksisterer for at blive erhvervssponsor for Hjælp Din Næste

Med jeres bidrag vil vi sammen kunne hjælpe endnu flere hjemløse til et bedre liv.
Interesseret i at støtte? Brug nedenstående formular

Vil du vide mere? Klik her for at læse mere om vores partner pakker.

Er du vores interesseret i at arbejde sammen med os? Udfyld formularen

Se og læs om vores Erhvervspartnere

Hjælp Din Næste modtager støtte fra forskellige erhvervspartnere. Deres donationer hjælper os med at kunne drive organisationen. De bidrager med forskellige beløber, der alle hjælper til at kunne indkøbe soveposer, tæpper, liggeunderlag, varmt tøj, hygiejneprodukter mm. Derudover kan vi med deres støtte have tøj doneret af ildsjæle, samt indkøb opbevaret sikkert mellem vores uddelinger.

Uden vores partneres støtte ville det ikke være muligt at drive organisationen og være så hyppigt til stede på gaden sammen med dem der har behov for omsorg. Læs mere om de erhvervspartnere der hjælper Hjælp Din Næste herunder:

Se og læs om vores Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere hjælper os med de midler de har til rådighed, i vores kamp for at forbedre levestandarden for gadens folk. Læs mere om dem er:

Om partnerskabet

SAC

S.A.C A/S har siden 2011 været driftet og ejet af René Ubbesen og Henrik Offersen, som begge har over 25 års erfaring i branchen.

Som en af Danmarks mest fleksible udbydere af vare- og ladbiler til dansk erhverv, tilbyder vi leasing og leje med lave omkostninger, samt stordriftsfordele.

Vi er taknemmelige for at SAC er med i kampen for at højne levestandarden og livskvaliteten for de hjemløse sammen med os

SAC har hjulpet os i flere år. De har både doneret til vores arbejde, og har for nyligt været en stor del af vores arbejde i juletiden med gaveindsamling og uddeling. De har stillet varevogn til rådighed, så vi har haft mulighed for at køre landet rundt og uddele julegaver til herberger i hele Danmark, som en del af vores julegaveindsamlingsprojekt.

Om partnerskabet

KF BYG

I december 2020 skrev Kristian til os, at han gerne ville hjælpe os, med at hjælpe de hjemløse til et bedre liv. I 2021 vil KF BYG gerne hjælpe os med med at samle julegaver ind. I December 2021 får vi lov til at låne en varevogn til fragt og transport af alle de julegaver, som vi samler ind til de hjemløse i December måned.

Bag KF Byg står Kristian Frandsen. Med 35 års erfaring inden for byggeri- og renoveringsbranchen. Mærkesagen for KF Byg er bæredygtighed. De tænker klimavenlighed ind i alle processer og materialer, for at være sikre på at materialerne ikke har en negativ effekt på klimaet.

Vi er taknemmelige for den hjælp Kristian og KF Byg tilbyder for at hjælpe de hjemløse. Vi glæder os til at se dette samarbejde vokse ind i fremtiden.

Dual Minds

Vi kontaktede ildsjælen Peter fra Dualminds tilbage i starten af november, og spurgte om det kunne lade sig gøre at sætte pavillioner, borde, bænke og stole op på Rådhuspladsen, 5 dage i december.

Vores kald blev hørt. Peter sagde “Go” og takket være Dualminds fantastiske folk, kunne vi samle ind i 5 dage i december, også d. 24! I år kunne vi pga. denne opsætning både tage imod jeres gaver og give de hjemløse gaver samtidigt, det gjorde hele oplevelsen bedre i år.

Takket være Dualminds har vi også igen i år, kunnet køre ud med gaverne til herbergerne i København.

Om partnerskabet

Mandecenteret

Mandecentret tilbyder midlertidig bolig og gratis ambulant rådgivning til krise- og voldsramte mænd.

Mandecenteret hjælper os med økonomisk bidrag, men har uddover det tilbudt hjælp med lagerplads til alt det tøj, soveposer og liggeunderlag vi indsamler og køber til at give til folk på gaden. Derudover støtter de vores projekt “Velkommen Hjem” i arbejdet med at hjælpe folk fra gaden ind i deres nye bolig.

Falkonergården Gymnasium

I flere år har vi haft et samarbejde med Falkonergårdens Gymnasium, hvor eleverne har hjulpet os med at hjælpe de hjemløse. De har doneret julegaver, brugte mobiltelefoner og en hel klasse er lige nu i gang med at lave online-platforme/manualer, som skal gøre det nemmere for de digitalt udsatte at benytte sig af deres smartphones.

En gang om året holder eleverne ‘Falko-dag’ hvor de alle samler ind til forskellige organisationer, og vi er så heldige at være én af dem! Det har blandt andet betydet at vi før har taget imod hele 40.698 kr. Så tak kære elever og lærere på Falko. Tusinde tak for at i vil hjælpe os med at hjælpe Københavns udsatte til en højere levestandard.

Vi sender vores varmeste tanker, og en verden af kærlighed i jeres retning. – Tak for at i vil hjælpe os med at købe soveposer ind til gadesoverne.

Om partnerskabet

SUF

SUF – Den Sociale Udviklingsfond skaber bedre livsvilkår for unge og voksne, som er belastet af betydelige personlige og sociale problemstillinger. De har fra deres personalepulje doneret til vores arbejde hos Hjælp Din Næste. Vi er meget taknemmelige for den hjælp de har givet os.

Sing Tehus

Sing Tehus startede i 2006, lige siden deres spæde start har de haft fokus på bæredygtighed, og drive en ordentlig og ærefuld forretning. Udover at støtte økonomisk, støtter Sing Tehus også med deres personlige specialitet: te af høj kvalitet, det nyder vores frivillige og de hjemløse vi hjælper særdeles godt af.

Sing Tehus blev stiftet af Mette Marie Kjær. Mette bidrager også personligt til organisationen og udover det er hun en stærk fortaler for vores organisation og har inspireret flere af sine bekendte til at blive medlemmer.

I Hjælp Din Næste sætter vi stor pris på Sing Tehus engagement og glæder os over tanken, om at vores mål og vision bliver delt af alle slags virksomheder.

Nattevagter på Himmelekspressen

Himmelekspressen er et herberg for hjemløse mænd, som ligger på Vasbygade i København SV. Her har vi fået lov til at indgå i et samarbejde hvor vi hver måned har én eller flere frivillige som på nattevagter værger over de hjemløse som sover på herberget.

Himmelekspressen har eksisteret i mere end 50 år og er drevet af private midler, donationer og er baseret på frivillig arbejdskraft.

Himmelekspressen åbner hver aften kl. 18.00, hvor de hjemløse tilbydes et måltid mad, et rent/nyt sæt tøj og en varm seng at sove i. Nattens beboere placeres på 2- eller 4- mandsstuer, og der er ro på stuerne fra kl. 23.00 og til kl. 07.00 næste morgen, hvor beboerne spiser morgenmad, inden de forlader Himmelekspressen igen.

Til forskel fra mange andre herberg er både overnatning og mad gratis for de hjemløse. Sengene står klar til de beboere, der allerede er indskrevet, hvilket betyder, at de ikke skal stå i kø hver aften for at få en seng at sove i. Det betyder også, at de har eget skab på værelset, hvori de har mulighed for opbevaring af personlige ejendele, så de ikke skal bære rundt på deres ejendele hele dagen.

Vi er taknemmelige for dette samarbejde, og for at vi kan hjælpe med at gøre livet lidt tryggere for de hjemløse på Himmelekspressen.

Om partnerskabet

DK-Flag

DK-Flag har hjulpet os med et Hjælp Din Næste beach-flag, som vi har brugt igennem de sidste par år til rigtig meget af vores arbejde.

Vi er taknemmelige for at DK-Flag vil hjælpe os med at nå ud til endnu flere mennesker takket være deres gavmilde donation.

Om partnerskabet

Billig-arbejdstøj

Samarbejdet hjælper os med at købe nok varmt tøj ind til de hjemløse, og giver os mulighed for at være mere fleksible, i forhold til at have de ting med ud til uddelinger, som de hjemløse efterspørger.

https://billig-arbejdstoj.dk/

Om partnerskabet

Lej et lig

Lej et lig giver os rabat når vi skal låne deres biler for at hjælpe de hjemløse til at flytte i bolig. Det er en meget stor hjælp for at vi kan sikre at de hjemløse får en tryg ny start på tilværelsen. Vi er dybt taknemmelige for at de er med os i kampen for de udsatte i Danmark

Om partnerskabet

Stark

Stark støtter op om vores julegaveindsamling, og donerer julesweatre, halstørklæder og huer, som vi kan pakke med ned i de hundredvis af julegaver, vi hvert år deler ud til Danmarks udsatte. Vi er taknemmelige for at Stark er med os i vores arbejde for Danmarks Udsatte.