fbpx

Bliv Erhvervssponsor

Hjælp os med at hæve levestandarden for gadens folk

Her kan du læse mere om hvilke muligheder der eksisterer for at blive erhvervssponsor for Hjælp Din Næste

Se og læs om vores erhvervspartnere

Se og læs om vores samarbejdspartnere

Med jeres bidrag vil vi sammen kunne hjælpe endnu flere hjemløse til et bedre liv.
Interesseret i at støtte? Brug nedenstående formular

Er du vores interesseret i at arbejde sammen med os? Udfyld formularen

Sing Tehus

Sing Tehus startede i 2006, lige siden deres spæde start har de haft fokus på bæredygtighed, og drive en ordentlig og ærefuld forretning. Udover at støtte økonomisk, støtter Sing Tehus også med deres personlige specialitet: te af høj kvalitet, det nyder vores frivillige og de hjemløse vi hjælper særdeles godt af.

Sing Tehus blev stiftet af Mette Marie Kjær. Mette bidrager også personligt til organisationen og udover det er hun en stærk fortaler for vores organisation og har inspireret flere af sine bekendte til at blive medlemmer.

I Hjælp Din Næste sætter vi stor pris på Sing Tehus engagement og glæder os over tanken, om at vores mål og vision bliver delt af alle slags virksomheder.

Vanvittig Verdenshistorie

Vanvittig Verdenshistorie støtter Hjælp Din Næste. Mere info følger…

Falkonergården Gymnasium

Falkonergården Gymnasium støtter Hjælp Din Næste. Mere info følger…

Adventure Games

Adventure Games støtter Hjælp Din Næste. Mere info følger…

Om partnerskabet

I december 2020 skrev Kristian til os, at han gerne ville hjælpe os, med at hjælpe de hjemløse til et bedre liv. I 2021 vil KF BYG gerne hjælpe os med med at samle julegaver ind. I December 2021 får vi lov til at låne en varevogn til fragt og transport af alle de julegaver, som vi samler ind til de hjemløse i December måned.

Bag KF Byg står Kristian Frandsen. Med 35 års erfaring inden for byggeri- og renoveringsbranchen. Mærkesagen for KF Byg er bæredygtighed. De tænker klimavenlighed ind i alle processer og materialer, for at være sikre på at materialerne ikke har en negativ effekt på klimaet.

Vi er taknemmelige for den hjælp Kristian og KF Byg tilbyder for at hjælpe de hjemløse. Vi glæder os til at se dette samarbejde vokse ind i fremtiden.

Nattevagter på Himmelekspressen

Himmelekspressen er et herberg for hjemløse mænd, som ligger på Vasbygade i København SV. Her har vi fået lov til at indgå i et samarbejde hvor vi hver måned har én eller flere frivillige som på nattevagter værger over de hjemløse som sover på herberget.

Himmelekspressen har eksisteret i mere end 50 år og er drevet af private midler, donationer og er baseret på frivillig arbejdskraft.

Himmelekspressen åbner hver aften kl. 18.00, hvor de hjemløse tilbydes et måltid mad, et rent/nyt sæt tøj og en varm seng at sove i. Nattens beboere placeres på 2- eller 4- mandsstuer, og der er ro på stuerne fra kl. 23.00 og til kl. 07.00 næste morgen, hvor beboerne spiser morgenmad, inden de forlader Himmelekspressen igen.

Til forskel fra mange andre herberg er både overnatning og mad gratis for de hjemløse. Sengene står klar til de beboere, der allerede er indskrevet, hvilket betyder, at de ikke skal stå i kø hver aften for at få en seng at sove i. Det betyder også, at de har eget skab på værelset, hvori de har mulighed for opbevaring af personlige ejendele, så de ikke skal bære rundt på deres ejendele hele dagen.

Vi er taknemmelige for dette samarbejde, og for at vi kan hjælpe med at gøre livet lidt tryggere for de hjemløse på Himmelekspressen.

Dual Minds

Dual Minds støtter Hjælp Din Næste. Mere info følger…