Om Os

Formål

Formålet med Hjælp Din Næste er at gøre livet bedre for folk på gaden gennem vores arbejde, som hviler på tre kærneværdier: gennemsigtighed, næstekærlighed og tryghed.

 Vision

Vores vision med denne organisation er at hæve livskvaliteten og levestandarden, for alle dem der lever på gaden.

Mission

Vi tror på at vi kan gennemføre vores vision, ved at blive den mest gennemsigtige NGO i Danmark, og vise alle dem som støtter os, de mennesker som modtager midlerne.

Kerneværdier

Gennemsigtighed

Vi tror på at vi kan skabe en anderledes NGO ved at vise hvor alle de donationer som vi får ender henne. Over det sidste år har vi lavet gennemsigtig dokumentation på de sociale medier, og vist hvor de soveposer, værnemidler og julegaver som vi har modtaget er endt. For når der er gennemsigtighed i vores organisation skaber vi et trygt fundament hvor vi og alle jer kan stole på hinanden.

Næstekærlighed

For at hæve levestandarden og livskvaliteten for folk på gaden tror vi på, at det er bedst, hvis vi starter med det menneskelige. At vi møder de hjemløse i øjenhøjde, giver dem næstekærlighed, lytter til dem og udviser respekt og forståelse. Derefter kan vi fortælle de hjemløses historier, og vise folk derhjemme, at at de hjemløse er mennesker ligesom alle os andre. På denne måde tror vi kan ændre det stigmatiserede billede der er af hjemløse i dag til et mere positivt billede.

Tryghed

Når vi kontinuerligt hjælper folk på gaden skaber vi tryghed. Trygheden fører hurtigt til venskaber, og disse venskaber giver os et indblik i hvordan vi hjælper de hjemløse bedst muligt. Vi ved at disse relationer som vi skaber på gaden fører til at vi kan hjælpe endnu flere. Derfor vil vi i fremtiden fortsætte med at være til stede i gade billedet hver eneste uge, når folk på gaden har brug for en hånd.

Holdet bag

Hjælp Din Næstes hold består af 4 deltids-lønnede medarbejdere og et frivillighold som støtter driften af organisations hjælpeaktiviteter såsom uddelinger og julegaveindsamling. 

I takt med at organisationen vokser, opstår der nogle arbejdsopgaver som desværre ikke egner sig til at blive varetaget frivilligt . Vi vil gerne sikre organisationens fremtid, og til det er der brug for at kunne stille højere forventninger til de frivillige, der besidder essentielle funktioner. Det er også de funktioner der typisk er lønnet i større NGO’er. Der oprettes fremover  deltidsstillinger til Snorre Pedersen, Alfred Jørgensen og Daniel Jafehvand. Sammenlagt har Daniel, Alfred og Snorre brugt over 4000 frivillige timer i Hjælp din næste, og fremover vil de nu kunne fokusere deres indsats i Hjælp Din Næste.  

De 3 stillinger skal sammen arbejde på projektudvikling, med målet om at udarbejde et større koncept, som kan skabe bæredygtig og livsvarig hjælp. Det er også essentielt for os, at projektet kan modtage sine ressourcer gennem fondsstøtte, da vi gerne vil bevæge os hen mod en situation, hvor alt løn er betalt af fonde og virksomhedsstøtte. Udover projektudvikling vil rollernes funktioner være generelle administrationsopgaver, økonomi & budgettering, vedligeholdelse af hjemmet og digitalisering. 

Deltidsansatte

Snorre Pedersen
Grundlægger & Direktør
+45 50 19 35 09snorre@hjaelpdinnaeste.org
Alfred Jørgensen
Co-Founder & Fundraising Ansvarlig
+45 93 88 31 32alfred@hjaelpdinnaeste.org
Daniel Jafehvand
Co-founder & Digital Strategi Ansvarlig
Albert Bricker Olson
Co-Founder & Dataansvarlig Analytiker

Frivillig-koordinatorer

Victor Petersen
Frivillig-koordinator
Krastina Nielsen Lassen
Frivillig-koordinator
Cecilie Ann Kloster
Frivillig-koordinator

Bestyrelse

Kevin Mathias Melgaard Christensen
Medlem
Britt Nyvang
Formand
Steen Borre Larsen
Medlem

Kernefrivillige

Niklas Lykke-Bøndergaard
Hjemmesideansvarlig og intern IT
it@hjaelpdinnaeste.org
Jonathan Rymer
Fotograf
Dynamic Marker Placement