fbpx

om os

Generelt

Hjælp Din Næste er en privat humanitær-organisation stiftet i 2020 under corona epidemien. Hjælp Din Næste er en frivillig-drevet organisation og fokusere udelukkende sine økonomiske midler på bedrifter, som støtter vores formål og vision. 

formål, vision og mission

Formål

Formålet med Hjælp din næste er at gøre livet bedre for folk på gaden gennem vores frivillige arbejde, som hviler på tre kærneværdier: gennemsigtighed, næstekærlighed og tryghed.

 Vision

Vores vision med denne organisation er at hæve livskvaliteten og levestandarden, for alle dem der lever på gaden.

Mission

Vi tror på at vi kan gennemføre vores vision, ved at blive den mest gennemsigtige NGO i Danmark, og vise alle dem som støtter os, de mennesker som modtager midlerne.

kerneværdier

Gennemsigtighed

Vi tror på at vi kan skabe en anderledes NGO ved at vise hvor alle de donationer som vi får ender henne. Over det sidste år har vi lavet gennemsigtig dokumentation på de sociale medier, og vist hvor de soveposer, værnemidler og julegaver som vi har modtaget er endt. For når der er gennemsigtighed i vores organisation skaber vi et trygt fundament hvor vi og alle jer kan stole på hinanden.

Næste kærlighed

For at hæve levestandarden og livskvaliteten for folk på gaden tror vi på, at det er bedst, hvis vi starter med det menneskelige. At vi møder de hjemløse i øjenhøjde, giver dem næstekærlighed, lytter til dem og udviser respekt og forståelse. Derefter kan vi fortælle de hjemløses historier, og vise folk derhjemme, at at de hjemløse er mennesker ligesom alle os andre. På denne måde tror vi kan ændre det stigmatiserede billede der er af hjemløse i dag til et mere positivt billede

Tryghed

Når vi kontinuerligt hjælper folk på gaden skaber vi tryghed. Trygheden fører hurtigt til venskaber, og disse venskaber giver os et indblik i hvordan vi hjælper de hjemløse bedst muligt. Vi ved at disse relationer som vi skaber på gaden fører til at vi kan hjælpe endnu flere. Derfor vil vi i fremtiden fortsætte med at være til stede i gade billedet hver eneste uge, når folk på gaden har brug for en hånd.

Holdet bag

Snorre Pedersen
Formand
Zascha Pjettursson
Næstformand og Digital Marketing-Koordinator
Sofus Sean Bassett
Kassér
Alfred Jørgensen
Fundraising manager
Asta Marie Wenzel Hedegaard
På ferie
Simon Urbak
Projektleder
Albert Bricker Olson
Dataanalytiker & Gennemsigtighedsansvarlig
Johan Bregnballe
Multimedie-Design
Dísa Arnarsdóttir
Madlavnings-koordinator
Amanda Sofie Vagner Christiansen
På ferie
Julie Berg Nielsen
Frivillig-koordinator
Súsanna Hjallnafoss
Frivillig-koordinator

Giv værdi til efterlivet – testamenter til HDN

Hos Hjælp Din Næste tror vi på at gode intentioner ikke kender nogen grænser, derfor kan du testamentere til fordel for os, og være med til at hæve levestandard, samt sikrer et værdigt liv for samfundets mest udsatte. Det er gratis og gør mere end du aner.  
For at gøre det nemt og enkelt at oprette et testamente med donation af arv, har vi indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24. Hos Dokument 24 kan du oprette dit testamente ved at svare på 12-15 spørgsmål online. Når spørgsmålene er besvaret, får du straks et skræddersyet testamente tilsendt pr. e-mail. 

Hvis du har brug for råd og vejledning til oprettelsen af testamentet, kan du ringe til virksomheden på tlf. 5370 1030. Råd og vejledning er ligeledes gratis. 

Vi håber, at du vil hjælpe os med at hæve livskvalitet og levestandard for dem, der lever på gaden, gennem oprettelse af dit testamente. På forhånd mange tak for din støtte.


Dokument 24 kan findes her