Bliv medlem og vær med til at Støtte kampen for at hæve livskvaliteten for gadens folk

Vi er en anderledes NGO. Fordi vi drømmer om at blive den mest gennemsigtige NGO i verden. Det betyder, at når du støtter os, viser vi dig altid, hvem og hvordan du hjælper. Dette opnås ved bl.a. at dokumentere alle vores indkøb og vise vores følgere kvitteringer. Dette kan eksempelvis ses i bunden på denne side.

På den måde er du sikker på, hvad dine ressourcer går til, og du kan altid følge med i, hvordan dine penge går til at hjælpe gadens folk.

Bliv medlem

Dette går din støtte også til: 

For at leve op til vores drøm om at blive den mest gennemsigtige NGO i verden, bliver alle vores kvitteringer for indkøb til gadens folk og en beskrivelse af uddelingen offentligtgjort:

“De første vi mødte på Nørreport, var henrykte over jeres donerede tøj. Én af mændene ville gerne med ind og købe mad ind og det gav vi ham selvfølgelig lov til. Det var en rigtig god oplevelse, hvor han sammen med os valgte maden til ham og hans kammerater🥰🙏🏼 Da vi gik sammen ud af Netto, blev hans venner så glade for at se alt maden – helt stolt og glad om hjertet delte vores nye ven maden ud og en lykkelig madro spredte sig over Nørreport.
 
Jeres donationer, gør det muligt for os at dele soveposer, liggeunderlag, mad og varme ud til nogle af de mest udsatte mennesker i vores samfund, og vi er taknemmelige for at i vil hjælpe os med at sikre at de ikke bliver våde og skal sove med Tom mave om natten”

Se hele opslaget nedenfor
 
Kvittering 4
Lanmding pge
Landing pager 6